Zepter Z-2430 Serpa

0 ocjena - Napišite recenziju
AKCIJA
Maloprodajna cijena (MP): 584.1 467 €
Popust za jednokratno plaćanje: -15%
Cijena za jednokratno plaćanje
495.0 396.00 €
online NARUČIVANJE
   Dodaj u korpu    Kupi odmah
Poručite telefonom
  • Pozovite broj
  • 19933
  • Pročitajte šifru
  • 110884
BESPLATNA DOSTAVA

ZA SVE GRADOVE U CRNOJ GORI

KLIKNITE OVDJE
36 RATA
12.54
MULTICOM Finansiranje

Kupovina na 6-36 rata bez učešća i kamate

MULTICOM GARANCIJA

Zagarantovana sva prava iz zakona o zaštiti potrošača

NAČIN DOSTAVE
KLIKNITE NA SLIKU ISPOD ZA VIŠE INFORMACIJA O TOM NAČINU DOSTAVE
Redovna dostava
BESPLATNA
Rok za poručivanje:
Bilo kada
Prosječno vrijeme dostave:
1-3 radna dana
Gradovi:
Svi gradovi
Način plaćanja:
Pri preuzimanju ili online
Express dostava
3
Rok za poručivanje:
Do 13h
Prosječno vrijeme dostave:
1-2 sata
Gradovi:
Podgorica
Način plaćanja:
Gotovinom ili karticom pri preuzimanju ili karticom online
Lično preuzimanje
Lokacije naših poslovnica možete pogledati klikom ovdje
Poslovnica Podgorica:
Rok za poručivanje: do 19h
Preuzmite nakon 20 minuta
Poslovnica Nikšić:
Rok za poručivanje: do 12h
Preuzmite od 18h do 20h
DOSTAVA ISTOG DANA
5
Rok za poručivanje:
Do 12h
Prosječno vrijeme dostave:
Istog dana
Gradovi:
Nikšić, Danilovgrad, Cetinje, Tivat, Kotor, Budva, Bar, Ulcinj, HN
Način plaćanja:
Pri preuzimanju ili online
KAKO KUPITI NA RATE ?
KLIKNITE NA SLIKU ISPOD ZA VIŠE INFORMACIJA O TOM NAČINU PLAĆANJA
MULTICOM FINANSIRANJE
BEZ UČEŠĆA | BEZ KAMATE | BEZ ODLASKA U BANKU
6 RATA
66
12 RATA
34.65
24 RATE
18.07
36 RATA
12.54

Uslovi: Svi kreditno sposobni zaposleni i penzioneri. Važi za sve gradove

Procedura: Vršimo online provjeru kreditne sposobnosti. Nakon dobijanja pozitivnog odgovora kupcu izdajemo dokumentaciju koju ovjerava u firmi gdje radi ili u Fondu PIO ako je penzioner. Sa ovjerenom dokumentacijom opremu preuzimate odmah ili Vam je dostavljamo na kućnu adresu.

Kliknite ovdje za chat, pozovite nas na 19933 ili posaljite poruku na Viber kako bi dobili više informacija

Addiko instant kredit
BEZ UČEŠĆA | DO 60 MJESEČNIH RATA
12 RATA
35.64
Ukupno:
427.68 €

Uslovi: Svi kreditno sposobni zaposleni . Važi za sve gradove

Procedura: Vršimo online provjeru kreditne sposobnosti. Nakon dobijanja pozitivnog odgovora kupcu izdajemo dokumentaciju koju ovjerava u firmi gdje radi. Ovjerena dokumentacija se predaje u bilo koju Addiko ekspozituru gdje se potpisuje ugovor a nakon toga opremu preuzimate u našim poslovnicama ili Vam je dostavljamo na kućnu adresu.

Kliknite ovdje za chat, pozovite nas na 19933 ili posaljite poruku na Viber kako bi dobili više informacija

SINDIKATI FIRMI
3 RATE
138.6
6 RATA
71.94
12 RATA
38.94

Uslovi: Zaposleni u firmama sa kojima imamo ugovor za kupovinu na rate. Spisak firmi možete pogledati klikom na ovaj link

Procedura: Iz računovodstva firme uzimate potvrdu za kupovinu na rate a zatim je zajedno sa ličnom kartom i čekom/listingom od zadnje plate donosite u našu poslovnicu, potpisujete račun i preuzimate robu

PENZIONERI PUTEM FONDA PIO
3 RATE
138.6
6 RATA
71.94
12 RATA
38.94

Uslovi: Penzioneri do 70 godina starosti iz Podgorice, Nikšića, Danilovgrada i Cetinja

Procedura: Iz naše poslovnice uzimate izjavu koju ovjeravate u fondu PIO a zatim je zajedno sa ličnom kartom i čekom/listingom od zadnje penzije vraćate u našu poslovnicu, potpisujete račun i ugovor o prodaji i preuzimate robu

PLATNE KARTICE
NLB Banka
NLB Kartice
6 RATA
66
12 RATA
34.65
24 RATE
18.07
CKB banka
Shop&Go
6 RATA
68.4
12 RATA
34.98
24 RATE
18.48
CKB banka
LaRata
24 rate
18.56
Hipotekarna banka
Premium
6 RATA
69.17
12 RATA
36.46
24 RATE
18.55

Napomena: Podržavamo plaćanje na rate i karticama ostalih banaka. Kontaktirajte nas putem chat opcije za više detalja

Uslovi: Svi kupci koji posjeduju neku od navedenih kartica

Procedura: Vršimo naplatu u našoj poslovnici i odmah preuzimate robu a mjesečne rate se odbijaju od sledećih plata u skladu sa ugovorom koji imate sa bankom

Opis

ZEPTER Z-2430 Posuda 3 l / Ø 24 cm (kaserola) Materijal:Nerđajući čelik - Prečnik:24cm - Zapremina:3 l - Boja:Siva

 

 

Posuda od 3 litre sa Zepter URA tehnologijom, inovativnom ’non-stick’ tehnologijom, koja ne koristi otrovne prevlake koje ugrožavaju naše živote. Posuđe lošeg kvaliteta je najveći neprijatelj našeg zdravlja. Vaš prioritet treba da bude prevencija i zato koristite Zepter Masterpiece posuđe - najbolje na svetu, jer je korisno za zdravlje, proizvedeno primenom najsavremenijih, patentiranih tehnika proizvodnje, uz upotrebu najskupljih materijala, karakteriše se funkcionalnim a luksuznim dizajnom.

 

 

ŠTA ZEPTER POSUĐE  ČINI POSEBNIM?

Kombinacija najsavremenije tehnologije i izvanrednog, funkcionalnog Zepter dizajna znači da je svaki detalj Zepter Masterpiece posuđa pažljivo promišljen i brižljivo izrađen kako bi se postigao vrhunski doživljaj kuvanja. Rezultat toga je moderno, funkcionalno posuđe koje štiti vaše zdravlje i koje služi za pripremu ukusne hrane. Evo deset činjenica zašto je Zepter posuđe vodeće u svetu:
 

  1. ČUVAR VAŠEG ZDRAVLJA: Zepter posuđe garantuje manje opasnih masnoća i kalorija a više vitamina, minerala i proteina, pri čemu nutritivna, biološka i organoleptička svojstva hrane ostaju sačuvana. Medicinska istraživanja su pokazala da je nepravilna ishrana glavni uzrok svih najtežih hroničnih oboljenja u svetu (epidemija gojaznosti, hipertenzija, kardiovaskularne bolesti, dijabetes i karcinom). Nepravilna ishrana, pogrešna priprema hrane i loše posuđe su glavni uzroci srčanih oboljenja – ubica br. 1 u svetu. Nepotrebno kuvamo povrće u vodi i pržimo meso na visokim temperaturama u opasnim, pregrejanim masnoćama. Rezultat toga je da jedemo hranu smanjene nutritivne vrednosti, koja nam daje kratkotrajan lažan osećaj sitosti; ubrzo ponovo osećamo glad i uzimamo još takve obezvređene hrane. Na kraju, uneli smo previše soli, previše masnoće i šećera, previše kalorija i previše loše hrane, što ima dugoročno negativne posledice po naše zdravlje. Najnovija, inovativna Zepter tehnologija omogućava kuvanje hrane bez dodavanja vode, ulja i drugih vrsta masnoća, na niskim temperaturama, čime hranjivi sastojci ostaju sačuvani. Unos kalorija u tom slučaju smanjen je do 1500 kalorija nedeljno. Samim prelaskom sa posuđa lošeg kvaliteta na Zepter posuđe superiornog kvaliteta, imate priliku da smanjite mesečni unos kalorija za više od 6.000.

 

  1. DOŽIVOTNA GARANCIJA: Posude su izrađene od superiornog Zepter metala 316L. Troškovi proizvodnje vrhunskog, neuništivog Zepter metala 316L su 50% veći nego za nerđajući čelik 18/10, ali je on mnogo vredniji i značajno trajniji. Ovaj izuzetan metal je ekološki, neuništiv, otporniji na mehaničke i hemijske uticaje i apsolutno otporan na koroziju. Zepter pečat kvaliteta je doživotna garancija za metal.

 

  1. JEDINSTVEN PROCES KUVANJA: Zepter je razvio proces pripremanja hrane u kome se vodena para oslobođena iz hrane diže ka poklopcu, koji je uvek hladniji od drugih delova posude. U kontaktu sa njim, para se kondenzuje i kapljice tečnosti padaju na hranu u posudi. Proces se ponavlja sve dok hrana ne bude savršeno skuvana. Zepter zatvoreni kružni ciklus garantuje pripremu zdrave hrane, bez dodavanja vode ili masnoća, uvek na niskim temperaturama. Hrana pripremljena na ovaj način ne samo što je zdravija, već ima bolji ukus, s obzirom da su sačuvani njeni prirodni ukusi i arome (bez dodavanja soli i začina). Takođe i izgleda bolje, jer je zadržala svoju boju, oblik i teksturu.

 

  1. ZAK: Dno svake Masterpiece posude izrađeno je od tri sloja metala (induktivnog, akumulativnog, konduktivnog). Patentirano Zepter akutermno kompaktno dno (ZAK) predstavlja srce Zepter načina pripreme zdrave hrane. Troslojno dno spojeno je presom pod pritiskom od 2.000 tona sa telom posude (nije lepljeno niti lemljeno), pa je zato kompaktno, neuništivo i ne može se odvojiti.

 

  1. POKLOPAC je teži od većine klasičnih poklopaca, savršeno naleže na ivicu posude i hermetički je zatvara vodenim prstenom, čime je omogućen zatvoren kružni ciklus kuvanja i hrana zadržava svoja nutritivna svojstva. Zepter poklopac se može odložiti na patentirane Zepter drške, radi uštede prostora na radnom stolu.

 

  1. BEZBJEDNE DRŠKE: Patentirane drške su specijalno dizajnirane da se nikada ne pregrevaju, jer je kontaktna površina sa telom Zepter Smart Line Masterpiece posude minimalna. Njihov ergonomski, moderan dizajn omogućava sigurno držanje i lako rukovanje. Postoji mogućnost izrade personalizovanih, zamenjivih drški u različitim bojama, zahvaljujući patentiranoj metodi nanošenja prevlake otporne na ogrebotine.

 

  1. MANJE MASNOĆA, VIŠE VITAMINA: Kada kuvamo krompir u ključaloj vodi, sadržaj vitamina C smanjuje se za 60-80%. Isto važi za drugo povrće i hranu koja gubi svoja hranljiva svojstva i vitamine zbog nepravilnog načina kuvanja i lošeg posuđa. Istraživanja pokazuju da kuvanjem u Zepter posuđu čuvamo 72% više vitamina A, 252% više kalcijuma, 336% više fosfora i čak 83% više gvožđa. Utvrđeno je da juneće meso ima 67% manje masnoće kada se peče u Masterpiece posuđu, a pileće meso 51% manje masnoće. Ovo je dobra vest za osobe sa povišenim holesterolom, a takođe i za one koji spadaju u rizičnu grupu za oboljevanje od karcinoma, s obzirom da je 62% svih kancerogenih oboljenja (karcinom dojke, debelog creva, prostate, bubrega) uzrokovano ishranom bogatom mastima, gojaznošću i nepravilnim pripremanjem hrane u posuđu lošeg kvaliteta, uz dodavanje masnoća, ulja i soli.

 

  1. BEZBJEDNA ’NON-STICK’ POVRŠINA: Posuđe lošeg kvaliteta je najveći neprijatelj našeg zdravlja. Materijali koji se najčešće koriste za izradu posuđa su: keramika, staklo, aliminijum, teflon, čelik lošeg kvaliteta, laki čelik, emajl, ’non-stick’prevlaka. Ovi materijali često oksidišu i rđaju; posuđe je tanko i hrana lako zagori. Istraživanja su pokazala da ’non-stick’ prevlake i slični materijali prilikom zagrevanja oslobađaju otrovna isparenja koja se smatraju kancerogenim. Zepter ’non-stick’ površina nastala je primenom specijalne tehnologije koja menja strukturu metala, bez nanošenja opasne ’non-stick’ prevlake, pa je ovo posuđe apsolutno bezbedno za zdravlje. Pored toga, lako se održava.

 

  1. DIGITALNI TERMOKONTROLOR: Zepter radio digitalni termokontrolor je inovativan, savremen uređaj koji garantuje punu kontrolu i potpuno automatizovan proces kuvanja, od početka do kraja. Smart tehnologija vam omogućava da pripremate zdravu hranu na pravilan način, a da pri tom ne morate da provodite puno vremena u kuhinji. Digitalni termokontrolor nam poklanja više slobodnog vremena da se posvetimo stvarima koje volimo. Željena temperatura i vreme podešavaju se za samo nekoliko sekundi dodirom na dugme. Kada je sve podešeno, proces kuvanja počinje i završava se automatski. Indikator omogućava lako praćenje temperature kuvanja na skali Moist (kuvanje bez dodavanja vode) ili Dry (kuvanje bez dodavanja masnoće). Obojena polja prikazuju tri temperaturna opsega: žuto polje za zagrevanje, zeleno polje za pravilnu temperaturu kuvanja, dok crveno polje upozorava da je posuda pregrejana.

 

  1. EKONOMIČNO: Zepter posuđe štedi vreme, energiju i prostor, a pre svega, štiti zdravlje. Hrana se kuva u sopstvenim sokovima na niskim temperaturama, čime se štedi do 70% energije i do 30% hrane, što iznosi na hiljade evra godišnje. Pored toga, hrana se ne preliva i ne prlja šporet; posude su praktične, jer ne zauzimaju mnogo prostora za odlaganje i lako se peru..

 



Zagarantovana sva prava i obaveze sadržane u Zakonu o zaštiti potrošača

Specifikacije
Tip: Šerpa sa poklopcem
Materijal: Nerđajući čelik
Opis: Posuda sa Zepter URA tehnologijom, inovativnom ’non-stick’ tehnologijom, koja ne koristi otrovne prevlake Tradicionalno kuvanje (sa vodom), kuvanje bez vode, pečenje bez masnoća, kuvanje na pari Uz posudu se dobija i poklopac Ova posuda nije pogodna za kombinaciju sa Syncro Click poklopcem Vrsta čelika AISI 316 L-304 od kojeg je posuda napravljena Termokontrolor nije pogodan za pranje u mašini za sudove Proizvod se distribuira sa analognim termokontrolorom
Prečnik: 24cm
Zapremina: 3 l
Indukciono dno: Ne
Perivost u mašini: Da
Dimenzije: Visina posude 6.8 cm
Masa: 2.4 kg
Boja: Siva
ARTIKLI SLIČNE CIJENE
 
Zepter Z-S20 Zepter Z-S20

155.60 123.0 €

Zepter Z-2030 Masterpiece Zepter Z-2030 Masterpiece

341.20 339.0 €

Zepter Z-2042 Zepter Z-2042

435.00 348.0 €

Zepter Z-2470 Masterpiece Zepter Z-2470 Masterpiece

556.60 416.0 €

 
POPULARNI ARTIKLI
 
METALAC BLUE COOKING DELIGHT 16cm/2,4lit METALAC BLUE COOKING DELIGHT 16cm/2,4lit

18.0 €

METALAC GREEN IMPRESION 16cm/2lit METALAC GREEN IMPRESION 16cm/2lit

24.5 €

METALAC PASTELNE TUFNE 20cm/2,8lit METALAC PASTELNE TUFNE 20cm/2,8lit

18.0 €

METALAC tava za prženje 24cm/3,4lit METALAC tava za prženje 24cm/3,4lit

22.3 €

Tefal B5567253  Tefal B5567253

42.5 €

 
Zašto da odaberete nas ?
  • Multicom preporuka Bilja Manigoda

    " Nasa omiljena radnja u gradu! kod njih ne razmisljas da li je nesto u garanciji ili nije, jer maksimalno ispostuju kupca uvijek! Sve preporuke! "

    Bilja Manigoda
    Izvor: Facebook
  • Multicom preporuka Vuk Marko Kapisoda

    " Ljubazni, predusretljivi i sto je najbitnije pruzaju vrlo kvalitetno i realno savetovanje. Kompjuter je dosao sa vec postavljenim softverima prema mojim potrebama. Njihov izbor softvera je bio kao moj... "

    Vuk Marko Kapisoda
    Izvor: Facebook
  • Multicom preporuka Güntekin Noyan

    " That was my first e-shopping experience here in Montenegro. They are super fast, super replying and customer-friendly. They kept their promise of delivery as agreed even in these hard quarantine days.... "

    Güntekin Noyan
    Izvor: Facebook
16 GODINA
PRIJATELJSKOG ODNOSA
DOSTAVA NA KUĆNU ADRESU
PLAĆANJE PO PRIJEMU
100% SIGURNO ONLINE PLAĆANJE