GoPro HERO12 Black Accessory Bundle akciona kamera

0 ocjena - Napišite recenziju
AKCIJA
Maloprodajna cijena (MP): 813.8 648 €
Popust za jednokratno plaćanje: -15%
Cijena za jednokratno plaćanje
689.7 549.00 €
online NARUČIVANJE
   Dodaj u korpu    Kupi odmah
Poručite telefonom
  • Pozovite broj
  • 19933
  • Pročitajte šifru
  • 121192
BESPLATNA DOSTAVA

ZA SVE GRADOVE U CRNOJ GORI

KLIKNITE OVDJE
36 RATA
17.38
MULTICOM Finansiranje

Kupovina na 6-36 rata bez učešća i kamate

24
MJESECA
MULTICOM GARANCIJA

Zagarantovana sva prava iz zakona o zaštiti potrošača

NAČIN DOSTAVE
KLIKNITE NA SLIKU ISPOD ZA VIŠE INFORMACIJA O TOM NAČINU DOSTAVE
Redovna dostava
BESPLATNA
Rok za poručivanje:
Bilo kada
Prosječno vrijeme dostave:
1-3 radna dana
Gradovi:
Svi gradovi
Način plaćanja:
Pri preuzimanju ili online
Express dostava
3
Rok za poručivanje:
Do 13h
Prosječno vrijeme dostave:
1-2 sata
Gradovi:
Podgorica
Način plaćanja:
Gotovinom ili karticom pri preuzimanju ili karticom online
Lično preuzimanje
Lokacije naših poslovnica možete pogledati klikom ovdje
Poslovnica Podgorica:
Rok za poručivanje: do 19h
Preuzmite nakon 20 minuta
Poslovnica Nikšić:
Rok za poručivanje: bilo kada
Preuzmite u ponedeljak od 18h do 21h
DOSTAVA ISTOG DANA
5
Rok za poručivanje:
Do 12h
Prosječno vrijeme dostave:
Istog dana
Gradovi:
Nikšić, Danilovgrad, Cetinje, Tivat, Kotor, Budva, Bar, Ulcinj, HN
Način plaćanja:
Pri preuzimanju ili online
KAKO KUPITI NA RATE ?
KLIKNITE NA SLIKU ISPOD ZA VIŠE INFORMACIJA O TOM NAČINU PLAĆANJA
MULTICOM FINANSIRANJE
BEZ UČEŠĆA | BEZ KAMATE | BEZ ODLASKA U BANKU
6 RATA
91.5
12 RATA
48.04
24 RATE
25.05
36 RATA
17.38

Uslovi: Svi kreditno sposobni zaposleni i penzioneri. Važi za sve gradove

Procedura: Vršimo online provjeru kreditne sposobnosti. Nakon dobijanja pozitivnog odgovora kupcu izdajemo dokumentaciju koju ovjerava u firmi gdje radi ili u Fondu PIO ako je penzioner. Sa ovjerenom dokumentacijom opremu preuzimate odmah ili Vam je dostavljamo na kućnu adresu.

Kliknite ovdje za chat, pozovite nas na 19933 ili posaljite poruku na Viber kako bi dobili više informacija

Addiko instant kredit
BEZ UČEŠĆA | DO 60 MJESEČNIH RATA
12 RATA
49.41
Ukupno:
592.92 €
24 RATE
25.62
Ukupno:
614.88 €

Uslovi: Svi kreditno sposobni zaposleni . Važi za sve gradove

Procedura: Vršimo online provjeru kreditne sposobnosti. Nakon dobijanja pozitivnog odgovora kupcu izdajemo dokumentaciju koju ovjerava u firmi gdje radi. Ovjerena dokumentacija se predaje u bilo koju Addiko ekspozituru gdje se potpisuje ugovor a nakon toga opremu preuzimate u našim poslovnicama ili Vam je dostavljamo na kućnu adresu.

Kliknite ovdje za chat, pozovite nas na 19933 ili posaljite poruku na Viber kako bi dobili više informacija

SINDIKATI FIRMI
3 RATE
192.15
6 RATA
99.74
12 RATA
53.98

Uslovi: Zaposleni u firmama sa kojima imamo ugovor za kupovinu na rate. Spisak firmi možete pogledati klikom na ovaj link

Procedura: Iz računovodstva firme uzimate potvrdu za kupovinu na rate a zatim je zajedno sa ličnom kartom i čekom/listingom od zadnje plate donosite u našu poslovnicu, potpisujete račun i preuzimate robu

PENZIONERI PUTEM FONDA PIO
3 RATE
192.15
6 RATA
99.74
12 RATA
53.98

Uslovi: Penzioneri do 70 godina starosti iz Podgorice, Nikšića, Danilovgrada i Cetinja

Procedura: Iz naše poslovnice uzimate izjavu koju ovjeravate u fondu PIO a zatim je zajedno sa ličnom kartom i čekom/listingom od zadnje penzije vraćate u našu poslovnicu, potpisujete račun i ugovor o prodaji i preuzimate robu

PLATNE KARTICE
NLB Banka
NLB Kartice
6 RATA
91.5
12 RATA
48.04
24 RATE
25.05
CKB banka
Shop&Go
6 RATA
94.82
12 RATA
48.5
24 RATE
25.62
CKB banka
LaRata
24 rate
25.73
Hipotekarna banka
Premium
6 RATA
95.89
12 RATA
50.55
24 RATE
25.71

Napomena: Podržavamo plaćanje na rate i karticama ostalih banaka. Kontaktirajte nas putem chat opcije za više detalja

Uslovi: Svi kupci koji posjeduju neku od navedenih kartica

Procedura: Vršimo naplatu u našoj poslovnici i odmah preuzimate robu a mjesečne rate se odbijaju od sledećih plata u skladu sa ugovorom koji imate sa bankom

Opis

GoPro HERO12 Black Accessory Bundle (CHDRB-121-RW) - uključuje HERO12 Black akcijsku kameru, The Handler plutajuću rukohvat, Head Strap 2.0, dodatnu bateriju za Enduro kameru i kompaktnu, prilagodljivu torbicu za nošenje

 

 

 

Ključne karakteristike

 
  • HERO12 crna akcijska kamera
  • Plutajući rukohvat, nosač za glavu
  • Dodatna Enduro baterija
  • Torbica za nošenje

 

 

Povećanje trajanja i stabilnosti baterije
 
Dok GoPro HERO12 Black ima neki sličan hardver kao i njegov prethodnik – senzor slike od 27 MP koji može snimati 5.3K60 video zapise – ima poboljšano trajanje baterije, HyperSmooth 6.0 tehnologiju i proširenu Bluetooth bežičnu vezu koja dalje pruža njegove mogućnosti. Senzor slike može s lakoćom snimiti RAW fotografije od 27 MP, kao i 5.3K60, 4K120 i 2.7K240 video. HyperSmooth 6.0 digitalna stabilizacija slike sa AutoBoostom osigurava da vaši snimci ostanu visokog kvaliteta uz smanjenje izrezivanja slike. HERO12 takođe ima poboljšano upravljanje napajanjem za kontinuirano snimanje videa 2x brže od prethodnih modela.

 

HDR slike visokog kvaliteta

 

Omogućen je HDR i za video (5,3K i 4K) i za foto modove kako biste prikazali više detalja u vašim sjenama i svjetlima. Snimite do 5.3K60 video zapise ili do 27MP RAW fotografije sa oštrim detaljima i bioskopskim kvalitetom slike. Možete čak i snimiti okvire od 24,7 MP iz svojih videozapisa pomoću aplikacije Quik. Snimite 2,7K video pri brzini od 240 kadrova za reprodukciju pri usporenoj reprodukciji od 8x.

 

HyperSmooth 6.0 sa AutoBoostom

 

Nadograđeni HyperSmooth 6.0 ima AutoBoost performanse koje smanjuju izrezivanje slike, što bi inače moglo ugroziti vaše kadriranje. 360° Horizon Lock održava vaše snimke stabilnim i ravnim, čak i ako se kamera potpuno rotira.

 

Bluetooth audio povezivanje

 

Povežite HERO12 sa kompatibilnim Bluetooth uređajima kao što je bežični mikrofon za snimanje poboljšanog zvuka. Možete čak i povezati bežične slušalice da biste pratili snimljeni zvuk ili omogućili glasovne komande u postavkama s bukom. Slušajte upozorenja kamere putem slušalica kako biste potvrdili da je HERO12 primio komandu.

 

Pro ili Easy Control Modes

 

Birajte između jednostavnosti usmjeri i snimaj ili pune kontrole kamere koristeći dva načina upravljanja HERO12. Jednostavna kontrola vam omogućava da kadrirate snimak i pritisnete dugme zatvarača za jednokratno rešenje za snimanje. Dodirnite stražnji ekran osjetljiv na dodir od 2,27" za prebacivanje između širokih i mobilnih snimaka, usporenog snimanja, noćnih efekata i drugih podešavanja. Pro kontrole otključavaju mogućnost finog podešavanja svih načina rada, postavki i funkcija koje zatim postavljaju kao unaprijed postavljene.

 

Poboljšano trajanje baterije

HERO12 ima bolju efikasnost baterije koja, u kombinaciji sa Enduro baterijom, daje 2x duži vijek trajanja u odnosu na prethodni model. Snimite kontinuirani 5.3K60 snimak u trajanju od 70 minuta ili 1080p30 video više od 1,5 sata.

 

Novi alati za intervale

Postavite alatku za fotografiranje u intervalima da snimite svu akciju u fiksnim intervalima dok vježbate teniski zamah ili pucate na gol. HingSight snima do 30 sekundi prije snimanja, pa čak i ako prekasno pritisnete okidač, nećete propustiti snimak. Planirano snimanje uključuje GoPro i snima snimak do 24 sata unaprijed za lake vremenske intervale fotografije. Duration Capture snima video zapise u trajanju od 15 sekundi do 3 sata.

 

Noćni efekti i Time Lapse

  • Star Trails koristi Zemljinu rotaciju da stvori svjetlosne tragove sa zvijezdama na nebu.
  • Light Painting pretvara pokretnu svjetlost u poteze kista.
  • Vehicle Light Trails snima kretanje noćnih semafora.
 

Timecode Sync

Ako posjedujete više od jednog HERO12, možete jednostavno sinkronizirati vremenski kod kamere kako bi uređivanje s više kamera bilo lako. Ova funkcija je kompatibilna sa Final Cut Pro, Adobe Premiere i drugim softverom za uređivanje radi pojednostavljenja postprodukcije.

 

Više poboljšanih funkcija

 

  • Odaberite između snimanja 8-bitne ili 10-bitne boje za glatkije gradacije u snimku.
  • GoPro ekskluzivni HyperView digitalni objektiv uzima snimke omjera 8:7 snimljene novim senzorom slike i isporučuje ih kao širokokutni snimak 16:9 za impresivan POV video.
  • Uključite svoj HERO12 kada ste povezani na kućnu Wi-Fi mrežu i automatski otpremite svoje snimke u oblak. Istaknuti video se šalje na vaš telefon, a zatim se može uređivati ​​uz muziku i efekte sinhronizovane sa ritmom.
 

GoPro Quik aplikacija

Alati jednostavni za korištenje omogućavaju vam da uređujete svoje snimke, podešavate automatski generirane istaknute videozapise ili pravite vlastite videozapise od nule. Promijenite digitalne leće nakon snimanja, zumirajte najbolje kadrove i kreirajte sličice za svoj sljedeći post na društvenim mrežama ili YouTube video. Bežično prenesite video na svoju Quik aplikaciju bez potrebe da koristite USB-C vezu na kameri.

 

Vodootporan, otporan na vremenske prilike, izdržljiv

Kamera može samostalno izdržati dubine do 33'. Vodoodbojni poklopac objektiva eliminiše odbljesak sočiva kako bi fotografije i video bili kristalno jasni. Uključena punjiva baterija od 1720 mAh ima poboljšane performanse na niskim temperaturama za loše vrijeme.

 


 

GoPro Plutajući rukohvat za rukovanje

 

Uvijek držite GoPro akcijsku kameru čak i kada ste u vodi uz The Handler Floating Handgrip iz GoPro-a . Poboljšani Handler pruža udobnu podršku i stabilnost za vašu akcijsku kameru u vodi i van nje. Ako ga ispustite u vodu, vaš fotoaparat održava na površini, a lako ga je locirati i oporaviti zahvaljujući jarko narandžastoj kapici na dnu.
 

Standardna montaža s 3 zupca za brzo otpuštanje na vrhu podržava razna kućišta i druge dodatke za montažu. Držač je mekan, neklizajući i siguran, a remen za zapešće nudi dodatnu meru sigurnosti. Handler je koristan dodatak kada surfate, vozite kajak, wakeboard ili uživate u drugim vodenim sportovima.

 

Ključne karakteristike

Plutajući rukohvat za sve GoPro akcijske kamere
Koristite u vodi ili van nje za pružanje podrške i stabilnosti
Održava kameru na površini ako se ispusti u vodu
Nosač sa 3 zupca podržava razna kućišta/pribor
Mekan, neklizajući, siguran hvat
Svijetlo narandžasto dno je lako uočiti ako ga ispustite i pluta u vodi
Traka za zapešće uključena za dodatnu sigurnost

 


 

GoPro remen za glavu 2.0

 

Uronite gledaoce u POV video iskustvo uz ovaj GoPro remen za glavu 2.0 . Ova redizajnirana elastična traka odgovara svim veličinama glave i ima središnji remen za dodatnu stabilnost. Spojnica za montažu na prednjoj strani ima standardni nosač GoPro kamere sa 3 zupca i može se ukloniti kako bi se zakačio na kapu, remen ili kaiš za dodatne mogućnosti montaže.

 

Ključne karakteristike

Remen za glavu 2.0 je u potpunosti podesiv kako bi odgovarao svim veličinama glave i može montirati bilo koju GoPro kameru
Može se vezati za kacigu ili direktno na glavu u položaju nalik na čeono svjetlo
Uklonjiva kopča vam omogućava da pričvrstite svoj GoPro na bejzbol kape, kaiševe, kaiševe i još mnogo toga
Obujmica omogućava ultrakompaktnu montažu niskog profila

 


 

GoPro Enduro punjiva Li-Ion baterija za HERO12/11/10/9 crna

 

Napajajte svoju HERO12, HERO11, HERO10 ili HERO9 Black akcijsku kameru na duže periode na niskim temperaturama uz ovu Enduro punjivu Li-Ion bateriju iz GoPro -a . Ova baterija ima kapacitet od 1720 mAh i pruža 40% povećanje performansi u odnosu na standardne baterije koristeći postavke visokih performansi. Baterija se takođe puni do 13% brže od standardne HERO12/11/10/9 baterije. Takođe može poboljšati performanse kamere u hladnim uslovima do 14°F. Opcije punjenja uključuju GoPro Dual Lithium-Ion punjač baterije, koji se prodaje zasebno.

 

Kompatibilnost

GoPro HERO12, HERO11, HERO10 i HERO9 akcijske kamere
GoPro Dual Lithium-Ion baterija punjač
 
 

 


Zakonska garancija: 24 mjeseca/i

Zagarantovana sva prava i obaveze sadržane u Zakonu o zaštiti potrošača


Specifikacije
Senzor slike
Veličina-Nespecificirana CMOS
Rezolucija senzora
Efektivna: 27 megapiksela
Utor za medije/memorijsku karticu
Jedan utor: microSD/microSDHC (UHS-I) [512 Maximum / U3/V30 ili brže preporučeno]
Podrška za fotografije
Sirova
27 MP
IP Streaming
H.265
1920 x 1080
Display Type
Fiksni LCD ekran osetljiv na dodir
Stabilizacija slike
Digitalno
Ugrađeni mikrofon
br
Video izlaz
Nema
Ulaz za mikrofon
br
Priključak za slušalice
br
Baterija
Punjiva baterija, 1720 mAh
Kamera
Senzor slike
Veličina-Nespecificirana CMOS
Rezolucija senzora
Efektivna: 27 megapiksela
Optika
35 mm-ekvivalentna žižna daljina
12 do 39 mm 
Maksimalni otvor blende
f/2.5
Fiksni fokus
br
Ugao gledanja
156° (omjer 8:7)
Snimanje
Utor za medije/memorijsku karticu
Jedan utor: microSD/microSDHC (UHS-I) [512 Maximum / U3/V30 ili brže preporučeno]
Video Format
5312 x 2988 pri 60 fps (MP4 preko H.265/HEVC)
3840 x 2160 pri 100/120 fps (MP4 preko H.265/HEVC)
2704 x 1520 pri 200/240 fps (MP51 preko H.26
) x 1080p pri 200/240 fps (MP4 preko H.265/HEVC)
Podrška za fotografije
Sirova
27 MP
Audio Format
WAV
IP Streaming
H.265
1920 x 1080
Display
Display Type
Fiksni LCD ekran osetljiv na dodir
Veličina ekrana
2,27"
Rezolucija
368 x 552
Sekundarni ekran
Prednja strana: 1,4" LCD Live-View monitor
Kontrola ekspozicije
Brzina zatvarača
1/8 do 30 sekundi u foto načinu rada
1/480 do 1/30 sekunde u video načinu rada
ISO osetljivost
Fotografija
100 do 3200
Video
100 do 6400
Režimi snimanja
HDR
Night
Star Trace
Super Usporeni Film
Time-Lapse Movie
Interval Recording
.5 sekunda
1 sekunda
2 sekunda
3 sekunda
5 sekundi
10 sekundi
30 sekundi
60 sekundi
120 sekundi
Burst Photo
60 fotografija / 10 sekundi
60 fotografija / 6 sekundi
30 fotografija / 6 sekundi
30 fotografija / 3 sekunde
10 fotografija / 3 sekunde
30 fotografija / 1 sekunde
10 fotografija / 1 sekunde
5 fotografija / 1 sekunde
3 fotografije / 1 sekunde
Self-Timer
3, 10 sek
Daljinski upravljač
Nema
Karakteristike
Stabilizacija slike
Digitalno
Zaštite okoliša
Oglašava se kao podvodno do 33' / 10,1 m
* Metodologija ispitivanja nije isporučena
Creative Effects
Da
Ugrađeni mikrofon
br
Ugrađeni zvučnik
br
Ugrađeno svjetlo/blic
Svetlo - Bez
blica - Ne
Bežični
bluetooth
Kompatibilno s mobilnim aplikacijama

Da: Naziv aplikacije samo za iOS : GoPro Quik
*Od avgusta 2023.: Provjerite kod proizvođača najnoviju kompatibilnost
Accessory Shoe
Nema
Navoj za montiranje stativa
1/4"-20 ženski
Ulazno/izlazni konektori
Inputs
1 x USB-C 3.0 / 3.1/3.2 Gen 1
Video izlaz
Nema
Ulaz za mikrofon
br
Priključak za slušalice
br
Generale
Baterija
Punjiva baterija, 1720 mAh
Način punjenja
USB
Adapter za napajanje
5 VDC
Radna temperatura
14 do 95°F / -10 do 35°C
Dimenzije (Š x V x D)
2,8 x 2 x 1,3" / 71,8 x 50,8 x 33,6 mm
Težina
5,4 oz / 154 g (sa baterijom)
Informacije o pakovanju
Težina paketa
0,775 lb
Dimenzije kutije (DxŠxV)
9,3 x 5,2 x 3"

GoPro The Handler Floating Handgrip Specifikacije

Tip montaže
Nosač za akcijsku kameru s 3 zupca
Opcije nošenja/transporta
Remen za zapešće
Informacije o pakovanju
Težina paketa
0,33 lb
Dimenzije kutije (DxŠxV)
7,9 x 7 x 3,05"

GoPro Traka Za Glavu 2.0 Specifikacije

Kompatibilnost
Sve veličine glave
Opcije montaže
Kapa/kopča za kaiš
Remen za glavu
GoPro nosač sa 3 zupca
Informacije o pakovanju
Težina paketa
0,3 lb
Dimenzije kutije (DxŠxV)
6,85 x 4,95 x 2,3"

GoPro Enduro Punjiva Li-Ion Baterija Za HERO12/11/10/9 Crne Specifikacije

Generale
Kompatibilnost
GoProHERO12/HERO11/HERO10/HERO9
Baterija
Battery Chemistry
Litijum-jonski
Kapacitet baterije
1720 mAh
Izlazni napon
4,4 VDC
Maksimalno trajanje baterije
120 minuta
Fizički
Težina
Nije navedeno od strane proizvođača
Informacije o pakovanju
Težina paketa
0,18 lb
Dimenzije kutije (DxŠxV)
6,85 x 4,5 x 1,55"
ARTIKLI SLIČNE CIJENE
 
GoPro HERO12 Black GoPro HERO12 Black

617.10 479.0 €

INSTA 360 X3 INSTA 360 X3

602.60 549.0 €

INSTA 360 Ace Pro 8K INSTA 360 Ace Pro 8K

666.50 549.0 €

GoPro MAX 360 GoPro MAX 360

573.5 €

 
POPULARNI ARTIKLI
 
 
Zašto da odaberete nas ?
  • Multicom preporuka Güntekin Noyan

    " That was my first e-shopping experience here in Montenegro. They are super fast, super replying and customer-friendly. They kept their promise of delivery as agreed even in these hard quarantine days.... "

    Güntekin Noyan
    Izvor: Facebook
  • Multicom preporuka Bilja Manigoda

    " Nasa omiljena radnja u gradu! kod njih ne razmisljas da li je nesto u garanciji ili nije, jer maksimalno ispostuju kupca uvijek! Sve preporuke! "

    Bilja Manigoda
    Izvor: Facebook
  • Multicom preporuka Srdjan Grujic

    " Veoma ljubazni, precizni, znaju svoj posao. Povoljne cijene i dobra ponuda. Topla preporuka! "

    Srdjan Grujic
    Izvor: Facebook
16 GODINA
PRIJATELJSKOG ODNOSA
DOSTAVA NA KUĆNU ADRESU
PLAĆANJE PO PRIJEMU
100% SIGURNO ONLINE PLAĆANJE